Circulaire mode

Circulaire mode is net als ‘gewone mode’ prachtig. Misschien zelfs mooier, omdat er altijd een bijzonder verhaal en reis achter een item schuilgaat. Ook gaat het over veel meer dan recycling van materialen. Het gaat net zo goed over circulaire business modellen, zoals kleding lenen, leasen en ruilen.

Hoe werkt de Gift Card?

Om de Sustainable Fashion Gift Card online te verzilveren, check altijd op de SFGC Brand pagina van het merk hoe dit werkt. Elke webshop werkt namelijk net ietsjes anders. In een fysieke winkel kun je de SFGC overhandigen bij de kassa.

Wat is duurzame mode?

Duurzame mode gaat over verantwoorde productie, maar ook over nieuwe manieren om met onze kleding om te gaan: kleding huren, leasen, ruilen, repareren, upcyclen, zelf maken en je eigen stijl kennen. Waarom dit duurzaam is? Check ons duurzaamheidskader.

FilterCategories

ExperiencesCities


Sustainability
Multibrand stores

Brands
Price

0 - 1000

Van onze oprichter

“Al onze merken selecteren en cureren we zorgvuldig op duurzaamheid, stijl én prijsklasse. Aanvullend hebben we extra criteria voor merken die wij als circulair categoriseren.”

Nanette Hogervorst
Nanette Hogervorst

Oprichter Sustainable Fashion Gift Card

Voor keuzevrijheid

Giftcard-Choice-of-Freedom

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.