Our work

In opdracht van anderen en uit eigen initiatief, realiseren we creatieve projecten en zijn we actief op gebied van pr, communicatie en mediarelaties. Ook zetten we middels events, het geven van lezingen en als matchmaker, ons netwerk en onze kennis in om bij te dragen aan  verduurzaming van de mode-industrie.

Style coaching

We werken samen met stylisten die ervaring hebben op gebied van personal styling, het geven van workshops, set styling van mode-editorials, en meer. Daarbovenop, hebben ze kennis op gebied van duurzame mode en kennen de alternatieven voor fast fashion en andere vuile mode. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we als modeplatform de juiste stylist kunnen inzetten bij een opdracht, of dit nu een event is of individuele coaching.

Creatieve projecten

In opdracht en op eigen initiatief realiseren we creatieve projecten. Van conceptontwikkeling tot projectbegeleiding, zolang het maar gerelateerd is aan duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap in de mode. Zo gaven we met het project Time will tell… jonge ontwerpers een platform en werkten we met ze aan circulaire mode. Op 22 en 23 mei stonden we bij De Nederlandsche Bank een kleine tentoonstelling die door ons gecureerd is, met de titel: ‘Wat dragen we in de toekomst’.

Inspiratie talks

We nemen mensen graag mee in ons verhaal over innovatie, verduurzaming en ondernemerschap in de mode-industrie. We doen dit tijdens events, teambuildingsdagen of korte inspirerende lunchsessies. Zo spraken we eerder op het Fair Fashion Festival, deelden we onze expertise tijdens een sessie over duurzame mode bij THINK en spreken we 6 juni op de Fashion Day van het affiliatie marketing bedrijf Awin over ‘E-commerce kansen in een circulaire paradox’.

Communicatie

Met ruim zeven jaar ervaring op gebied van communicatie pakken we korte opdrachten op, variërend van pr, communicatie/storytelling en media relaties. In dit kader zijn we onder andere betrokken bij het Fashion Revolution team in Nederland.

Wil je met ons samenwerken, heb je een opdracht of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nanette Hogervorst, 0648610644, nanette@ow-ourworld.nl

          Instagram     twitter