ADUH | Merk

ADUH | Merk

ADUH | Merk

Over de fashion pionier

Bij Aduh vind je duurzame streetwear met prints geïnspireerd uit de Indonesische cultuur. De collectie bestaat uit goede basics, waaronder shirts, truien en meer. Voor de prints  van elke collectie staat weer een ander eiland centraal. De roots van de oprichters van Aduh liggen namelijk in Indonesië. Het merk wil met haar kleding verschillende culturen met elkaar verbinden en mensen inspireren hun afkomst te herontdekken. Naast deze mooie visie, is de kleding van Aduh van 100% biologisch katoen en gecertificeerd op gebied van mens en milieu. De prints worden op een milieuvriendelijke manier op de kleding gezeefdrukt.

Ik ben zelf kritisch als ik kleding koop. De kwaliteit moet optimaal zijn. Met ADUH is dit dan hetzelfde. Ik verkoop pas iets als ik er 100% achter sta.

Kevin Kater, founder Aduh

Kevin-Kater-duurzame-ondernemer

aduh-sustainable-fashion-gift-card

Hoe verzilver je de SFGC bij Aduh

Jouw SFGC verzilver je in de webshop van Aduh. Klik in het winkelmandje op afrekenen en selecteer cadeaubonnen/SFGC als betaalmiddel.

Heb je een SFGC van meer dan 50 euro? Dan kun je deze zelf online niet in één keer verzilveren, maar kan je jouw bestelling via dit formulier doorgeven. Wij dragen dan zorg voor de afhandeling. Heb je een vraag? Stuur een WhatsAppje: 0657126406 en je krijgt gemiddeld binnen 15 minuten een reactie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADUH (@aduh_family)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADUH (@aduh_family)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADUH (@aduh_family)

Echt duurzaam?

“Prachtig hoe Aduh haar roots in de collectie verwerkt en daarmee via kleding culturen met elkaar verbindt. Diversiteit en openheid naar andere culturen is net zo goed onderdeel van duurzaamheid, als het reduceren van milieu-impact.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Nanette-Hogervorst-Sustainable-Fashion-Gift-Card

People

De basics waarmee Aduh werkt zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat er strengere eisen worden gesteld aan de arbeidsomstandigheden vanaf de verwerking van de katoenvezel tot kledingstuk. De producent is tevens aangesloten bij Fair Wear Foundation en wordt als ‘leader’ gekenmerkt’. De prints op de kleding wordt door Aduh zelf ontworpen en in Den Haag bij The Oven op de kleding gedrukt.

Planet

ADUH produceert op bestelling, er is geen sprake van overproductie. Het merk maakt gebruik van 100% biologisch GOTS-gecertificeerd katoen. Drukkerij The Oven, die de prints drukt op de kleding van Aduh, maakt gebruik van zeefdruk op waterbasis. Het merk maakt gebruik van verpakkingsmateriaal dat recyclebaar is.

Animals

Aduh is vegan.

Transparantie en keurmerken

Aduh maakt via hun producent gebruik van GOTS, Fair Wear Foundation en beschrijft op hun website kort hun duurzame aanpak. Dit zou wat uitgebreider kunnen. Het merk probeert via blogs en haar social media kanalen consumenten te inspireren voor duurzame mode te kiezen.

Ontdek meer over ADUH en duurzaamheid

Benieuwd hoe wij onze fashion pioniers reviewen? Kijk dan eens op deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie