Fast Fashion | Books

Fast Fashion | Books

Fast Fashion | Books

Over de roman Fast Fashion 

Donna van Lokeren werkt als stylist voor een bekend Nederlands warenhuis. Haar hectische baan combineren met haar gezin is slopend. Ze gaat steeds vaker over haar grenzen en ontwikkelt een koopverslaving. Als Donna voor het bedrijf nog goedkopere fabrikanten in het Verre Oosten moet vinden ziet ze met eigen ogen de keerzijde van de goedkope kledingproductie. Ze komt in conflict met zichzelf. Hoe lang houdt ze dit werk nog vol?

Door de ogen van styliste en fashionista Donna, geeft  de roman Fast Fashion een realistische inkijk in de schrijnende wereld van de “fast fashion” industrie. Tegelijkertijd brengt Donna luchtigheid. Je zou niet de eerste zijn die het boek in één ruk uitleest!

Koop de roman Fast Fashion 

Fast Fashion boek

19,00

Je kan de roman Fast Fashion met of zonder Sustainable Fashion Gift Card kopen via onze website. Heb je een giftcard, dan kan je bij de checkout de SFGC als betalingsoptie selecteren. Wanneer de waarde van de giftcard niet toereikend genoeg is, dan kan je het overige bedrag via iDeal betalen.

 

Lees hier meer over Fast Fashion.

 

Heb je een vraag? Stuur de SFGC dan een whatsappje: 0657126406.

Artikelnummer: 00005 Categorie:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Writer Novel FAST FASHION. (@agnes_esenkbrink) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Writer Novel FAST FASHION. (@agnes_esenkbrink) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Writer Novel FAST FASHION. (@agnes_esenkbrink) on

Over de auteur

Agnes Esenkbrink werkte 22 jaar als ontwerper/stylist in de fast fashion industrie waarvan de laatste 10 jaar bij het warenhuis V&D. Na het instorten van Rana Plaza in 2013, nam haar innerlijk conflict over de arbeidsomstandigheden en de problematiek in de fast fashion toe. Haar waarden en normen kwamen niet meer overeen met het werk wat ze deed. Ze nam in oktober 2015 afscheid van de mode industrie en schreef er dit boek over.

Agnes Esenkbrink, schrijver Fast Fashion en beeldhouwkunstenaar

Agnes-Esenkbrink-sustainable-fashion-gift-card-boeken

Echt duurzaam?

“Ik ken Agnes als schrijver en zeer betrokken bij initiatieven die verduurzaming van de mode-industrie nastreven. Haar roman leest heerlijk weg en neemt je mee in de wereld van Donna, terwijl je tegelijkertijd meer leert over de fast fashion industrie.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Nanette-Hogervorst-Sustainable-Fashion-Gift-Card

Geen reactie's

Geef een reactie