BoomImpress | Stijlcoach

BoomImpress | Stijlcoach

BoomImpress | Stijlcoach

Over de stijlcoach

Joëlla is de stijlcoach achter image consulting BoomImpress en weet als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk is. Denk aan een salesgesprek, een belangrijk sollicitatiegesprekken of een eerste date. Binnen zeven seconden hebben mensen, bewust of onbewust, een beeld van je. Niet voor niets schreef ze het e-book Zoom-Ready in 15 minuten. Met jou als uitgangspunt, helpt Joëlla jou die goede eerste indruk te maken, je fijner te voelen in wat je draagt en blij te zijn met de garderobe die je hebt. Joëlla heeft als stijlcoach een positieve energie die motiveert. Ze werkt efficiënt en heeft oog voor waar jij staat in jouw reis op gebied van duurzame kleding.

Verzilver de Sustainable Fashion Gift Card voor één van de styling services van Joëlla, door deze te overhandigen of haar te mailen.

Joëlla’s stijltip:

“Haal alle kledingstukken die je lang niet hebt aangehad uit je kast en kijk met welke items je dit kunt combineren. Maak hier foto’s van zodat je nooit meer hoeft te twijfelen ‘s ochtends.”

Op welke manier is stijl-coaching duurzaam?

“De afgelopen 15 jaar zijn we twee keer  zoveel kleding gaan produceren, maar we gebruiken onze kleding voor de helft zo lang. Voor de productie van één jeans is 7000 liter water nodig. Als we een duurzame jeans kopen, besparen we zo’n 500 liter water. Dat is beter, maar wanneer we in het huidige tempo kleding blijven kopen, legt dit alsnog immense druk op onze aarde. Bewust kopen is daarom essentieel wanneer we streven naar een duurzame mode-industrie en daarbij ondersteunt een stijlcoach.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Geen reactie's

Geef een reactie