Over Cynthia, a.k.a. Doctor Fashion – Holistic style coach

doctor-fashion-holistic-style-coach

Doctor-Fashion-kleur

Doctor-Fashion-Cynthia

Doctor-Fashion-sneaker

Over holistic style coach Cynthia 

Cynthia is holistic stijl coach en de vrouw achter Doctor Fashion. Holistic style coach, omdat ze meer biedt dan alleen stijladvies. Ze begeleidt je naar een conscious kledingstijl, ziet kleding als verlengstuk van de ziel en als een tool waarmee je jouw verhaal vertelt. Door de jaren heen is haar voorliefde voor duurzaamheid ontstaan. Met haar aanpak ga je terug naar de basis: waar sta je, wat past bij je en wat is nu écht jouw uniek stijl? Van daaruit bouwt ze een garderobe op, met als einddoel een kast vol kledingstukken waar je blij van wordt. Na een sessie met Cynthia zal je meer waarde hechten aan ieder kledingstuk, waardoor de meeste mensen zorgvuldiger met hun garderobe omgaan – en ook dat is onderdeel van een duurzame kledingstijl.

Al sinds 2002 heeft Cynthia haar eigen stijlcoaching bedrijf en weet ze iedereen, vrouwen, mannen, kids en bekende Nederlanders, in hun kracht te zetten via kleding.

doctor-fashion-colbert

Hoe verzilver je de SFGC?

Wanneer je een dienst van Cynthia afneemt, kan je melden dat je dit graag (deels) met de SFGC wil betalen. De giftcard kan je dan via mail sturen of fysiek aan Cynthia overhandigen. Zij zal dan de giftcard innemen. Een eventueel restbedrag dien je dan separaat aan Cynthia te voldoen.

Doctor-fashion-buy-less-choose-well

Doctor-Fashion-collage

Cyntha’s stijltip

“Alles wat je hebt zo duurzaam mogelijk mee omgaan: niet onnodig kopen en je kleren niet te vaak wassen, Wat kapot is: repareren, vermaken en upcyclen!”

doctor-fashion-sustainable-fashion-gift-card-style-coach

Wat maakt stijladvies onderdeel van duurzame mode?

“De afgelopen 15 jaar zijn we twee keer  zoveel kleding gaan produceren, maar we gebruiken onze kleding voor de helft zo lang. Voor de productie van één jeans is 7000 liter water nodig. Als we een duurzame jeans kopen, besparen we zo’n 500 liter water. Dat is beter, maar wanneer we in het huidige tempo kleding blijven kopen, legt dit alsnog immense druk op onze aarde. Bewust kopen is daarom essentieel wanneer we streven naar een duurzame mode-industrie en daarbij ondersteunt een stijlcoach.” – Nanette Hogervorst, oprichter SFGC

Nanette-oprichter-sustainable-fashion-gift-card

Nanette Hogervorst

Geen reactie's

Geef een reactie