Fashion for Good Experience | Winkel en belevenis

Fashion for Good Experience | Winkel en belevenis

Fashion for Good Experience | Winkel en belevenis

Over de fashion pionier

Fashion for Good is een platform voor duurzame mode innovaties. Onderdeel van dit platform is de Fashion for Good Experience, een interactief on- en offline modemuseum. De vaste tentoonstelling neemt je mee op reis in de modewereld en elke zes maanden lanceren ze een nieuwe expositie. De laatste mode-innovaties van fashion pioniers uit heel de wereld zijn dan niet alleen te zien in de het museum, maar ook te koop in de museumshop. De Sustainable Fashion Gift Card kan je gebruiken voor een bezoek aan het modemuseum en in de museumshop.

Tot half januari ontdek je tijdens de expositie ‘A Cut Above’ innovaties op gebied van materialen, slimme kledingpatronen en digitale mode. Je zal het werk zien van fashion pioniers Emroce, Flavia La Rocca, Senscommon, The Fabricant, Unspun en Wires.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by emroce (@emroces) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by unspun (@unspun.io) on

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Fabricant (@the_fab_ric_ant) op

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WIRES (@wiresglasses) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by uncommon utility fitting life (@senscommon) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flavialarocca (@flavialarocca_) on

Hoe verzilver je de SFGC bij de Fashion for Good Experience?

Voor een bezoek aan het Fashion for Good modemuseum kan je online jouw ticket reserveren met toegang via de SFGC. Vergeet vervolgens niet jouw SFGC mee te nemen naar je museumbezoek, bij binnenkomst betaal je namelijk met jouw giftcard.

Wil je iets kopen in de museumshop? Dan overhandig je bij de kassa jouw Sustainable Fashion Gift Card. Is je giftcard-saldo niet toereikend genoeg om jouw volledige innovatieve kledingstuk te kopen, geen probleem! Dan reken je het resterende bedrag gewoon af met de pin.

Heb je vragen over verzilvering van de giftcard bij de Fashion for Good Experience, je kan de SFGC altijd een Whatsappje sturen: 06-57126406. Je krijgt met gemiddeld 15 minuten reactie.

Over Fashion for Good

Fashion for Good is naast het museum vooral bekend om haar Innovation Platform, waar duurzame innovators worden gekoppeld aan grote modebedrijven, experts en investeerders. Dit innovatieplatform kent drie programma’s: het accelerator programme, Scaling Programme en Good Fashion Fund. Fashion for Good biedt daarnaast ook een co-working space voor bedrijven die zich richten op innovatie en duurzaamheid binnen de modesector.

“In de Good Shop vind je kledingstukken die bewijzen dat good fashion vandaag al verkrijgbaar is en kwalitatief goed en mooi kan zijn.”

Gwen Boon, Shop manager bij Fashion for Good

team-fashion-for-good

Ga je mee op tour?

Tours that Matter is een samenwerkingspartner van de SFGC omdat we bewustzijn willen creëren door te praten over onderwerpen die ertoe doen. Met de code SFGC krijg je daarom 10% korting op de tour. Meld je hier aan voor de Fashion Forward Tour en bezoek Fashion for Good!

tours-that-matter-fashion-for-good-experience

“Fashion for Good opende maart 2017 en ik vond het direct een inspirerende plek. Ze werkt als katalysator voor verduurzaming van de modesector en veel start-ups uit hun innovatieprogramma maken impact door samenwerkingen met andere bedrijven aan te gaan. Hun modemuseum is uniek. Zeker de moeite waard om te bezoeken en heel waardevol voor het creëren van bewustwording onder consumenten.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Nanette-Hogervorst-Sustainable-Fashion-Gift-Card

Artikelen over Fashion for Good

> lees het magazine
Geen reactie's

Geef een reactie