Indiaan in je kast | Stijlcoach

Indiaan in je kast | Stijlcoach

Indiaan in je kast | Stijlcoach

Over de stijlcoach

Chiara is de stijlcoach achter Indiaan in je kast. Ze heeft het unieke talent om in korte tijd een band op te bouwen met de vrouwen die ze coached. Het gaat haar écht om jou. Jouw stijl en waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Winkelen in je eigen kledingkast is inmiddels haar handelsmerk. Met haar aanpak zal je zien dat er veel meer te halen is uit de kledingkast die je hebt. Ze laat jouw op een andere manier naar jouw kleding kijken. Het resultaat van een coaching sessie met Chiara? Een kast met kleding die bij je past, niet zomaar weggooit en daadwerkelijk draagt. Daar start duurzaamheid. En daarvoor ben je bij Chiara, ook bekend als Indiaan in je kast, op het perfecte adres.

Verzilver de Sustainable Fashion Gift Card voor één van de styling services van Chiara, door deze te overhandigen of haar te mailen.

Chiara’s stijltip:

“Wil je vernieuwing in je kast? Kijk eerst naar de kleding die je al hebt.”

Op welke manier is stijl-coaching duurzaam?

“De afgelopen 15 jaar zijn we twee keer  zoveel kleding gaan produceren, maar we gebruiken onze kleding voor de helft zo lang. Voor de productie van één jeans is 7000 liter water nodig. Als we een duurzame jeans kopen, besparen we zo’n 500 liter water. Dat is beter, maar wanneer we in het huidige tempo kleding blijven kopen, legt dit alsnog immense druk op onze aarde. Bewust kopen is daarom essentieel wanneer we streven naar een duurzame mode-industrie en daarbij ondersteunt een stijlcoach.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Geen reactie's

Geef een reactie