Indiaan in je kast | Stijl motivator

Indiaan in je kast | Stijl motivator

Indiaan in je kast | Stijl motivator

Over Chiara

Chiara is stijl motivator en de vrouw achter Indiaan in je kast. Ze heeft het unieke talent om in korte tijd een band op te bouwen met de vrouwen die ze coached. Het gaat haar écht om jou. Jouw stijl en waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Winkelen in je eigen kledingkast is inmiddels haar handelsmerk. Met haar aanpak zal je zien dat er veel meer te halen is uit de kledingkast die je hebt. Ze laat jouw op een andere manier naar jouw kleding kijken. Het resultaat van een coaching sessie met Chiara? Een kast met kleding die bij je past, niet zomaar weggooit en daadwerkelijk draagt. Daar start duurzaamheid. En daarvoor ben je bij Chiara, ook bekend als Indiaan in je kast, op het perfecte adres.

Verzilver de Sustainable Fashion Gift Card voor één van de styling services van Chiara, door deze te overhandigen of haar te mailen.

Chiara’s stijltip:

“Wil je vernieuwing in je kast? Kijk eerst naar de kleding die je al hebt.”

Op welke manier is stijl-coaching duurzaam?

“De afgelopen 15 jaar zijn we twee keer  zoveel kleding gaan produceren, maar we gebruiken onze kleding voor de helft zo lang. Voor de productie van één jeans is 7000 liter water nodig. Als we een duurzame jeans kopen, besparen we zo’n 500 liter water. Dat is beter, maar wanneer we in het huidige tempo kleding blijven kopen, legt dit alsnog immense druk op onze aarde. Bewust kopen is daarom essentieel wanneer we streven naar een duurzame mode-industrie en daarbij ondersteunt een stijlcoach.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

2 Reactie's
 • Astrid Lagerwaard
  Geplaatst op 06:42h, 22 augustus Beantwoorden

  Zijn er ook grote maten merken die duurzame katoenen kleding of tips voor vrouwen die maat 48, 50, 52, 54 of 56 dragen? Ik mis op jullie website deze groep vrouwen? En dan meer dan C& A en Ulla Popken……
  Liefst ook Duitse merken omdat deze vrouwelijke lijnen zoals bredere heupen kennen.

  Verder vind ik de website supermooie en een zeer goed initiatief om een VVV-kaart om te ruilen voor jullie kaart.
  Misschien ook bedrijven interesseren als kerstpakketkado? Vaak mogen medewerkers zelf uit meerdere kano’s kiezen. Ik zou wel een fashionkaart willen dan en dan een waar alleen duurzame mode of belevenissen geboekt kunnen worden.

  Ik kijk uit naar de grote maten merken die jullie al kennen,
  Groetjes, Astrid Lagerwaard
  Astridcmlagerwaard@outlook.com

 • DD17admin
  Geplaatst op 12:47h, 22 augustus Beantwoorden

  Hi Astrid, we richten ons op vrouwen en mannen, welke maat ze ook hebben. Outfit Library Less in Arnhem, https://sustainablefashiongiftcard.nl/pioneer/outfit-library-less/, vind je zeker een aanbod voor grotere maten. Of het tot 56 gaat durf ik niet te zeggen. Ik ken niet alle maatseries van alle aangesloten partners. Er zijn nog geen merken aangesloten die zich specifiek richten op grote maten, maar als die zich melden dan kan dat zeker! Als startend bedrijf groeien wij op moment nog vrij organisch… maar goed dat je dit zegt. We zullen hier pro-actiever op letten. Verder kan je bij Leonie Vlaar, Stephastique, Unravelau en Halsduk by Esmee ook terecht voor kleding die op maat wordt gemaakt ofwel gemakkelijk kan worden aangepast. Wel meer aan de prijs, maar wel een pracht kwaliteit die jaren meegaat en uniek voor jou.

Geef een reactie