Maureen Riley | Stijlcoach

Maureen Riley | Stijlcoach

Maureen Riley | Stijlcoach

Over de stijlcoach

Maureen is de stijlcoach achter Maureen Riley styling. Ze is enthousiast en staat altijd open voor nieuwe perspectieven. Wanneer je met haar werkt, zal je merken dat ze nieuwsgierig is, oprecht benieuwd naar jouw persoonlijkheid en de stijl die daarbij past. Hiervoor kijkt ze naar  pasvorm en kleur, maar óók naar structuur van stoffen, of deze goed aanvoelen en of jij je er goed in voelt.Met haar grote kennis van duurzame modemerken, kan ze jouw perfect adviseren over de modemerken die bij jou eigen kledingstijl passen..

Verzilver de Sustainable Fashion Gift Card voor één van de styling services van Maureen, door deze te overhandigen of haar te mailen.

Maureen’s stijltip:

“Ga nooit doelbewust op zoek naar specifieke, items, maar sta open voor nieuwe dingen.”

Op welke manier is stijl-coaching duurzaam?

“De afgelopen 15 jaar zijn we twee keer zoveel kleding gaan produceren, maar we gebruiken onze kleding voor de helft zo lang. Voor de productie van één jeans is 7000 liter water nodig. Als we een duurzame jeans kopen, besparen we zo’n 500 liter water. Dat is beter, maar wanneer we in het huidige tempo kleding blijven kopen, legt dit alsnog immense druk op onze aarde. Bewust kopen is daarom essentieel wanneer we streven naar een duurzame mode-industrie en daarbij ondersteunt een stijlcoach.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Geen reactie's

Geef een reactie