A Sustainable Wardrobe | Boeken

A Sustainable Wardrobe | Boeken

A Sustainable Wardrobe | Boeken

Over het boek A Sustainable Wardrobe

Stephanie van den Sigtenhorst helpt met haar nieuwe boek “A sustainable wardrobe’ iedereen de overstap te maken van fast fashion naar een duurzame stijl. Vol met tips om duurzaam te shoppen, en je kleding goed te verzorgen, om er langer plezier uit te halen.

Het resultaat? Een kledingkast bomvol duurzame kledingstukken, en jij die je eigen stijl behoudt. Door je een verdiepend inzicht te geven in de kledingindustrie, geeft Stephanie je de kracht om de kledingindustrie mee te veranderen. Verander je outfit voor-goed!

Koop het boek ‘A Sustainable Wardrobe’

A Sustainable Wardrobe boek

20,00

Je kan het boek A Sustainable Wardrobe met of zonder Sustainable Fashion Gift Card kopen via onze website. Heb je een giftcard, dan kan je bij de checkout de SFGC als betalingsoptie selecteren. Wanneer de waarde van de giftcard niet toereikend genoeg is, dan kan je het overige bedrag via iDeal betalen.

 

Lees hier meer over A Sustainable Wardrobe.

Heb je een vraag? Stuur de SFGC dan een whatsappje: 0657126406.

Artikelnummer: 00006 Categorie:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie van den Sigtenhorst✨ (@letstalkslow) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie van den Sigtenhorst✨ (@letstalkslow) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie van den Sigtenhorst✨ (@letstalkslow) on

Over de auteur

Stephanie van den Stigtenhorst studeerde aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens haar studie werd al duidelijk dat mode niet alleen maar glitz en glamour was. Maar waren de misstanden echt zo erg? Vroeg ze zich af. In het jaar dat ze afstudeerde stuitte ze op de documentaire The True Cost (aanrader als je de docu nog niet gezien hebt). Hierna kon ze niet langer meer haar ogen sluiten. Ze besefte dat mode één van de meest vervuilende industrieën ter wereld is. Na haar afstuderen werkte ze bij een duurzaam modemerk en drie jar geleden startte ze haar platform Let’s talk slow, waarmee ze via Instagram dagelijkse duizenden mensen inspireert op gebied van duurzame mode en lifestyle. A Sustainable Wardrobe is haar eerste boek.

Stephanie van den Stigtenhorst, schrijver A Sustainable Wardrobe en freelancer

Echt duurzaam?

“Stephanie volg ik al ruim twee jaar via haar Instagram Let’s talk slow. Ik vind het super mooi om te zien hoe zij elke dag duizenden mensen weet te inspireren om bewuster met hun garderobe om te gaan. Haar boek is een heel mooi resultaat van al de kennis die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan op gebied van duurzame mode en styling.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Nanette-Hogervorst-Sustainable-Fashion-Gift-Card

Geen reactie's

Geef een reactie