Iconic Wardrobe | Stijlcoach

Iconic Wardrobe | Stijlcoach

Iconic Wardrobe | Stijlcoach

Over de stijlcoach

Stijlcoach Robin laat je graag kennis maken met een nieuwe manier van kleding consumeren. Ze biedt persoonlijke begeleiding bij het vinden van jouw unieke stijl, zodat ook jij durft te investeren in items die bij je passen. Daarnaast geeft ze advies over verduurzamen van je garderobe en zoekt naar een balans tussen kleding die je al hebt en nieuwe items. Met een achtergrond in de mode, waarin ze de afgelopen jaren zelf heeft geïnvesteerd in het vinden haar eigen stijl, deelt ze nu graag haar kennis met anderen. Robin helpt je om een garderobe samen te stellen die écht bij je past. Nooit meer miskopen!

Verzilver de Sustainable Fashion Gift Card voor één van de styling services van Robin door deze te overhandigen of mailen. Naast haar werk als stijlcoach, kan je bij Iconic Wardrobe ook kleding huren. Ook daarvoor kan je jouw SFGC inzetten.

Robin’s stijltip:

“Ga op zoek naar andere manier van consumeren. Zoals het huren van kleding. Zo kun je tijdelijk genieten van een kledingstuk, met de wetenschap dat het een tweede leven krijgt door de volgende draagster.”

Op welke manier is stijl-coaching duurzaam?

“De afgelopen 15 jaar zijn we twee keer zoveel kleding gaan produceren, maar we gebruiken onze kleding voor de helft zo lang. Voor de productie van één jeans is 7000 liter water nodig. Als we een duurzame jeans kopen, besparen we zo’n 500 liter water. Dat is beter, maar wanneer we in het huidige tempo kleding blijven kopen, legt dit alsnog immense druk op onze aarde. Bewust kopen is daarom essentieel wanneer we streven naar een duurzame mode-industrie en daarbij ondersteunt een stijlcoach.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Geen reactie's

Geef een reactie