Urban Medley | Brand

Urban Medley | Brand

Urban Medley | Brand

Over de fashion pionier

Bij Urban Medley vind je hand- en eerlijk gemaakte slow-fashion sjaals en capes. Elk item is uniek en reflecteert de rijke culturele achtergrond, kunst- en vakmanschap van de ambachtsman- of vrouw die dit item maakte. De producten zijn kleurrijk, kennen prachtige patronen en zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen, zoals zijde en bio-katoen. De unieke sjaals en capes van Urban Medley geven jou de ruimte om je eigen unieke stijl te creëren.

Mijn merk Urban Medley, weerspiegelt ethische, duurzame productie. Elk stuk is anders dan het andere, zodat je trots kunt zijn op wat je draagt ​​en opvalt in stijl.

Shayonti Chatterji, founder Urban Medley

Shayonti-Chatterji-sustainable-fashion-gift-card-brand

Drying-sacfs-urban-medly

Hoe verzilver je de giftcard bij Urban Medley?

Op de webshop van Urban Medley kan je het tegoed van jouw giftcard besteden. Hiervoor dien je eerst jouw giftcard om te ruilen voor een Urban Medley promotiecode. Als je bij Urban Medley dan een bestelling plaats, kan je deze bij de check out invoeren.  Weet dat de SFGC niet in één keer verzilvert hoeft te worden. Als je een SFGC hebt van 100 euro, dan kan je die prima omruilen voor een promotiecode van 20 euro. De overige 80 euro blijft op jouw SFGC staan. de Lukt het niet of heb je een vraag, stuur de SFGC dan een WhatsAppje: 0657126406 en je krijgt gemiddeld binnen 15 minuten een reactie.

De promotiecodes komen binnenkort hier online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Urbanmedley (@urbanmedley.collection) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Urbanmedley (@urbanmedley.collection) on

Echt duurzaam?

“Urban Medley zet vakmanschap centraal, van zowel de ontwerper én de maker. Eigenaresse, Shayonti, werkt met ontzettend veel passie om dat ook aan bezoekers van Urban Medley mee te geven, zodat ook zij de waarde zien van slow fashion.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Urban Medley is gereviewed. Meer over de duurzame aanpak komt binnenkort online

Geen reactie's

Geef een reactie