Met OW korting op je abonnement bij LENA the fashion library

Hoe?

Schrijf je tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week, van 6 tot en met 15 oktober, in voor de OW. Community heads-up mail en ontvang 25% korting op de eerste drie maanden van je abonnement bij LENA.

Inschrijfformulier:

Let op: Je bent pas ingeschreven als je op de bevestigingslink hebt geklikt in de e-mail die je ontvangt. (check voor de zekerheid je spam)


lena-the-fashion-library-sophie-van-esch

Fotografie door Sophie van Esch

Over LENA the fashion library

Je wil er goed uitzien, maar niet weer iets aanschaffen wat je maar één of twee keer draagt. En of het nu gaat om een vakantie, bruiloft of gewoon een avondje uit. LENA got your back! Je kan bij LENA kleding lenen en kopen. Eén keer, meerdere keren, online of gewoon door ‘ouderwets’ langs te gaan bij hun bibliotheek in de Westerstraat, nummer 174, in Amsterdam. De ‘librarians’ helpen je graag.

Meer informatie over LENA en hoe het concept van de kledingbibliotheek precies werkt, bezoek de website van LENA the fashion library.

lena-the-fashion-library-campagne-beeld

Fotografie door Sophie van Esch

Dutch Sustainable Fashion Week

Van 6 t/m 15 oktober 2017 vindt de vierde editie van de Dutch Sustainable Fashion Week plaats. Deze editie staat in het teken van bewustwording van de enorme hoeveelheid afval die we jaarlijks produceren en het aandeel van de kledingbranche hierin. Verschillende winkels en webshops zijn bij DSFW betrokken en door heel Nederland zijn er verschillende events.

Monique_Collignong-Dutch-Sustainable Fashion-Week

De openingsshow van Dutch Sustainable Fashion Week stond in het teken van ‘Talking Trash’. De modellen op de catwalk dragen kleding gemaakt van gerecycled PET, ontworpen door Monique Collignon. Ook lieten andere ontwerpers ontwerpen zien van gerecycled huis-, tuin- en keukenafval. Foto door Romy Klokkers

Actievoorwaarden
  • Mensen die zich van 6 tot en met 15 oktober inschrijven voor de OW. Community heads-up ontvangen van OW een actiecode waarmee je 25% korting krijgt op de eerste drie maanden van je abonnement bij LENA.
  • Wanneer je vóór 6 oktober al een abonnement hebt bij LENA of bent ingeschreven voor de OW. Community heads-up mail, dan is het niet mogelijk om deel te nemen aan deze actie.
  • Per persoon kan je maximaal 1x gebruik maken van de actie. Je kan niet met meerdere e-mail adressen meerdere keren meedoen met de actie.
  • De actiecode is verbonden aan je volledige naam en e-mail adres.
  • De actiecode is tot en met 31 december 2017 geldig.
  • De heads-up mail ontvang je maximaal eens in de twee maanden.