studio JUX | Brand en webshop

studio JUX | Brand en webshop

studio JUX | Brand en webshop

Over de fashion pionier

Studio JUX heeft een gevarieerde collectie met mooie, tijdloze accessoires en kledingstukken voor vrouwen, mannen en kinderen. Van blousen en tops, tot heerlijk zittende broeken en jurken. Alle kledingstukken zijn gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijk stoffen en met veel aandacht voor een goede pasvorm. Het merk heeft een eigen fabriek in Nepal. Hierdoor kan je op het label zien welke kleermaker jouw kledingstuk heeft gemaakt.

Studio Jux is opgericht in 2008. Een koploper dus op gebied van duurzame mode in Nederland. Naast de eigen collectie, supporten ze ook andere duurzame merken. Denk aan People Tree, Armed Angels en het jeansmerk Kings of Indigo.

“Ik kwam op het idee voor studio JUX tijdens een reis in India waar ik een man ontmoette wiens huid van top tot teen paars was doordat hij dag in dag uit textiel verfde met paarse verf. Dit was voor mij een enorme eye-openeren dat het anders moest met onze modeindustrie.”

Jitske Lundgren, co-founder studio JUX

Jitske-Lundgren-duurzame-ondernemer

Hoe verzilver je de SFGC bij studio JUX?

Je verzilvert de Sustainable Fashion Gift Card in de Studio Jux webshop. Wanneer je jouw duurzame kledingstuk of accessoire hebt geselecteerd, kan je in de checkout als betalingsoptie de Sustainable Fashion Gift Card selecteren. Indien de waarde van de SFGC niet toereikend is, kan je het overige bedrag via iDeal betalen. Lukt het toch niet? Stuur de SFGC een whatsappje: 0657126406. Je krijgt gemiddeld met 15 minuten een reactie.

Studio Jux heeft in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht ook eigen winkels. Zeker de moeite waard om te bezoeken, maar weet dat de giftcard op moment enkel nog in de webshop is te verzilveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by studio JUX (@studiojux) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by studio JUX (@studiojux) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by studio JUX (@studiojux) on

Echt duurzaam?

“Al jaren volg ik Studio Jux. En ik heb bewondering voor het feit dat zij hun eigen kledingfabriek hebben in Nepal. De werkomstandigheden kunnen zij inrichten zoals zij dat willen en doen dit dan ook op een goede manier. Daarmee dragen zij als één van de weinige merken in de mode-industrie, de volle verantwoordelijkheid voor de mensen die onze kleding maken.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Nanette-Hogervorst-Sustainable-Fashion-Gift-Card

People

Meer informatie volgt.

Planet

Meer informatie volgt.

Animals

Meer informatie volgt.

Transparantie en certificering

Meer informatie volgt.

Ontdek meer over studio JUX en duurzaamheid

Geen reactie's

Geef een reactie