Levering- en retourbeleid

De digitale giftcard ontvang je na bestelling direct geactiveerd in je mailbox. De fysieke Sustainable Fashion Gift Card, de verpakking en onze boeken, worden per gewone post opgestuurd. Wanneer deze voor 16:00 worden besteld, dan gaan deze nog dezelfde dag op de bus. Levertijden zijn in lijn en afhankelijk van PostNL. De Sustainable Fashion Gift Card komt reeds geactiveerd aan. Wij staan voor de kwaliteit van onze producten. Wanneer deze niet voldoen, dan kan contact worden opgenomen met onze klantenservice: 0657126406 of mail naar nanette@ow-ourworld.nl.

De Sustainable Fashion Gift Card is een betaalmiddel en kan niet worden omgeruild voor geld. Wanneer je een digitale giftcard hebt besteld en je wil liever een fysieke giftcard, dan kunnen we deze wel omruilen. Wanneer je een SFGC hebt omgeruild voor een code voor een aangesloten acceptant, dan kan je deze niet weer terugruilen voor een SFGC.

Wanneer je een item die je hebt gekocht met een SFGC wil ruilen. Dan geldt de retourtermijn van de desbetreffende fashion pioniers, ofwel ‘acceptant van de SFGC’. De acceptant is vrij om zijn of haar retour policy voor te stellen. Echter, wanneer je als klant het bedrag wat je met de SFGC weer teruggestort wil op een SFGC, dan is de acceptant dat bij wet verplicht omdat te honoreren. Hiervoor neemt de acceptant contact op met de SFGC en wij zullen ervoor zorgen dat het geld terug wordt gestort op het originele kaartnummer of je krijgt een nieuw kaartnummer.

Voor vragen neem contact met ons op.