Wensen voor 2021 ✨

SFGC zet fashion pioniers met een fysieke winkel in de schijnwerpers

Nadia-Nelleke-winkel

Foto door De Gelderlander

Nadia Wolterink, mode-ontwerper en founder Nadia Nelleke 

“Het jaar 2020 is voor ons allen een heftig, verdrietig en confronterend jaar geweest. Een jaar waarin we beseften dat de manier waarop we met elkaar en met de aarde omgaan niet langer houdbaar is.
Mijn wens voor 2021 is dat we onze verantwoordelijkheid nemen voor onze manier van produceren en consumeren. Op een eerlijke een duurzame manier omgaan met elkaar en met het milieu, niet alleen hier dichtbij maar juist ook over de grens.
Mijn wens is dat we met een liefdevolle en open houding naar elkaar kunnen luisteren, en er voor elkaar kunnen zijn.
Mijn wens is dat iedereen een klein steentje positiviteit in de vijver gooit zodat alle kringels die ontstaan kunnen uitgroeien tot grote golven, golven van positieve veranderingen en groei.”
Liefs, Nadia Nelleke

Bezoek de webshop van Nadia Nelleke voor inspiratie en ervaar in haar winkel een persoonlijk en warme service. Adres: Sonsbeeksingel 116 in Arnhem. Open van donderdag tot en met zaterdag van 11:00-17:00. Benieuwd naar de duurzame aanpak van Nadia Nelleke? Lees meer op haar eigen brandpage!

Wat is jouw wens voor 2021?

Laat jouw wens voor 2021 hier achter en maak kans op een Sustainable Fashion Gift Card van 50 euro. Op 1 januari maken we de winnaar bekend.

Laat je voor de feestdagen inspireren

Geef de SFGC Cadeau en ga mee op onze online shopping tours!