Doneer je Gift Card

Niet iets voor jezelf, maar liever je giftcard doneren? Dat kan! Je kan je hele of een deel van je giftcard doneren aan een organisatie of project die zich inzet voor een duurzame mode-industrie.

Donatie: 85% giftcard-bedrag

In totaal gaat 85% van het giftcard-bedrag naar de organisatie of project waaraan je doneert. Het geld wordt nooit voor commerciële doeleinde gebruikt, maar altijd voor onderzoek, experiment, bewustwording of het samen verder brengen van verduurzaming binnen de industrie.

Donatie: 15% giftcard-bedrag

De overige 15% gaat naar de Sustainable Fashion Gift Card zelf, zodat wij als bedrijf financieel gezond kunnen blijven en ons voor all aangesloten merken kunnen blijven inzetten.

Doneer aan Living Colour

Living Colour is het biodesign-project Living Colour van ontwerpers Laura Luchtman en Ilfa Siebenhaar. Met Living Colour werken zij aan de verdere ontwikkeling van natuurlijke bacteriële kleurstoffen om textiel mee te verven. Voor deze verfmethode zijn geen chemicaliën nodig, verbruikt minder energie, water en is zero wast.

Het bedrag dat je doneert gaat naar onderzoek en verdere ontwikkeling van deze innovatieve manier van verven. Het geld wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden. De overige 15% gaat naar de Sustainable Fashion Gift Card, zodat de giftcard die lokale, duurzame en innovatieve mode-ondernemers support kan blijven voortbestaan.

Voor keuzevrijheid

Giftcard-Choice-of-Freedom

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.