Lifestyle merken

Naast duurzame mode vind je bij onze aangesloten merken ook lifestyle items, waaronder woonaccessoires, stationary en beauty-items. Er zijn een klein aantal (circulaire) pioniers bij onze Gift Card aangesloten die zich niet op mode richten, maar op lifestyle-items – van prachtige plaids, tot de verhuur van babyproducten.

Hoe werkt de Gift Card?

Om de Sustainable Fashion Gift Card online te verzilveren, check altijd op de SFGC Brand pagina van het merk hoe dit werkt. Elke webshop werkt namelijk net ietsjes anders. In een fysieke winkel kun je de SFGC overhandigen bij de kassa.

Wat is duurzame mode?

Duurzame mode gaat over verantwoorde productie, maar ook over nieuwe manieren om met onze kleding om te gaan: kleding huren, leasen, ruilen, repareren, upcyclen, zelf maken en je eigen stijl kennen. Waarom dit duurzaam is? Check ons duurzaamheidskader.

FilterCategories

ExperiencesCities


Sustainability
Multibrand stores

Brands
Price

0 - 1000

Van onze oprichter

“Al onze merken selecteren en cureren we zorgvuldig op duurzaamheid, stijl én prijsklasse.”

Nanette Hogervorst
Nanette Hogervorst

Oprichter Sustainable Fashion Gift Card

Voor keuzevrijheid

Giftcard-Choice-of-Freedom

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.