Onze Gift Card kopen

Hoe het werkt

1. Selecteer de giftcard

2. Vul een bedrag in tussen de 10-150 euro

3. Personaliseer de digitale giftcard met een tekst (optioneel)

4. Voeg verpakking/kaartje toe bij de fysieke giftcard (optioneel)

5. Reken af.

Bezorging

De digitale giftcard zit direct in je inbox. Check voor de zekerheid je spam.

Onze fysieke giftcard doen we, indien besteld voor 15:00, diezelfde dag op de bus. We zijn afhankelijk van de post wanneer de giftcard aankomt.

soft-revolt

Hoe is onze Gift Card duurzaam?

Een giftcard is digitaal of fysiek in de vorm van kaartje. Echter, de grootste impact van een giftcard zit niet in de digitale of fysieke kaart zelf, maar waar deze verzilverd wordt. Alleen al de Nederlandse giftcard-markt wordt geschat op zo’n 1,5 tot 2 miljard euro. Wat als al dit geld naar bedrijven stroomt die zich inzetten voor een duurzame economie? Dan maken we impact, want op dit moment stroomt dit geld voornamelijk nog de grijze economie in.

De fysieke cadeaukaart en verpakking

Onze fysieke giftcards bij de duurzame cadeaukaart vandaan. Deze zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton, geprint met bio-inkt en heeft een lak op waterbasis. Onze verpakking is gedrukt door de duurzame drukkerij Ruparo. Het papier is FSC gecertificeerd en bestaat voor 80% uit post-consumer gerecycleerd papierafval, voor 20% uit milieuvriendelijk hout en het hele drukproces en inkten zijn milieuvriendelijker.

Digitaal

Onze website is in transformatie met als doel de haar co2 rating te verbeteren. Momenteel staat op onze link de oude en nieuwe website, met daarin heel veel beeldmateriaal waardoor de co2 uitstoot hoger is dan gemiddeld – te hoog vinden wij. De oude site wordt komend jaar uitgefaseerd. We komen als platform dat duurzame mode zichtbaar wil maken, er alleen niet onderuit dat we veel beeldmateriaal hosten. Met de lancering van SF. Collective (april 2024) zullen alle beelden worden omgezet naar webp formaten.

Uiteraard, kan je de Sustainable Fashion Gift Card enkel verzilveren bij partijen die zich inzetten voor duurzaamheid. We screenen onze partners hier op met een persoonlijke gesprek, vragenlijst en bureau-onderzoek. Daar ligt dus ook onze grootste impact, want alle mode en lifestyle items en services  die onze partners bieden zijn er op gericht een positieve bijdrage te leveren op mens, dier en milieu.

Sustainable-Fashion-Gift-Card-duurzaam

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.