Giftcard

De Sustainable Fashion Gift Card is in 2020 opgericht door Nanette Hogervorst en onderdeel van Fashion platform Our World. Met de Sustainable Fashion Gift Card reikt zij consumenten nu een concrete tool aan om verduurzaming van de industrie te bevorderen. Tegelijkertijd is de SFGC een community met fashion pioniers en experts die elkaar inspireren op gebied van duurzaamheid en business.

About the founder

Nanette Hogervorst is de founder van Fashion platform Our World. Ze werkte voor Amnesty International en deed korte projecten voor kleinere ngo’s. In de financiële sector was ze 7,5 jaar actief op gebied van communicatie en duurzaamheid. Sinds 2015 houdt zij zich bezig met duurzaamheid in de mode. In 2017 lanceerde ze het online magazine Our World. Ze schreef over duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap in de mode-industrie en organiseerde events over deze thema’s.

SFGC_founder
Words from our founder

“De Sustainable Fashion Gift Card is meer dan een giftcard. Ze is een community van fashion pioniers die duurzame mode op een positieve en schaalbare manier in de markt wil zetten.”

Nanette Hogervorst
Nanette Hogervorst

Founder Sustainable Fashion Gift Card

PR for purpose

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Volutpat tristique enim eu lectus. Sit lacus arcu adipiscing eu elit ridiculus. Tellus fermentum bibendum dignissim in diam non elementum eu. Commodo sit diam hendrerit sed sed dolor magna vulputate morbi.

SFGC_founder

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.