Giftcard

Er is maar één ding leuker dan een mooi cadeau krijgen, en dat is een mooi cadeau geven waarvan je weet dat het goed zit. De Sustainable Fashion Gift Card is zo’n cadeau. Zo simpel kan duurzame mode zijn.

Inleverpunten

De Sustainable Fashion Gift Card kan je te gelde maken bij fashion pioniers die bij de giftcard zijn aangesloten. Dit zijn duurzame mode winkels, webshops, merken en experiences. Een experience is bijvoorbeeld een workshop waarbij jezelf je kleding leert repareren, upcyclen of maken.

> Ontdek alle fashion pioniers

Verkooppunten

De Sustainable Fashion Gift Card zal later dit jaar gelanceerd worden en te koop zijn op onze website en een select aantal verkooppunten. Wel kan je binnenkort een pre-order plaatsen, dan ontvang je de cadeaukaart zodra deze op de markt is. De cadeaukaar zal met 70 fashion pioniers worden uitgegeven.

> Reserveer de Sustainable Fashion Gift Card

Hoe goed zit het?

Alle fashion pioniers waar je de Sustainable Fashion Gift Card kan besteden zijn gereviewed op hun activiteiten op gebied van duurzaamheid en innovatie. Ons volledige reviewproces kan je downloaden.

> Download onze review en eisen (binnenkort online)

Ons ecosysteem

Alle fashion pioniers hebben toegang tot ons ecosysteem met adviseurs op gebied van duurzaamheid, mode, communicatie, modeprofessionals en natuurlijk elkaar. Op deze manier elkaar te ondersteunen, van elkaar, te leren en te kunnen verbeteren.

> Ontdek ons ecosysteem (binnenkort online)
Fashion pionier
Fashion pionier
Fashion pionier
Fashion pionier
Fashion pionier
Fashion pionier

                         Instagram     twitter