sustainable-fashion-giftcard-blauw

Giftcard swap en rewards

 

Je vindt op deze pagina alle giftcard swap- en reward-programma’s waarbij onze Gift Card is aangesloten. Dus check vooral of er nog een giftcard in de la ligt die je kunt omruilen voor de Sustainable Fashion Gift Card.

Wat is een giftcard swap?

Dit zijn giftcards die je kunt omruilen voor andere giftcards. Op deze pagina vind je alle omruil-programma’s waarbij we zijn aangesloten – en waarbij je dus een niet-duurzame giftcard kunt omruilen voor de Sustainable Fashion Gift Card.

Reward programma’s

Dit zijn programma’s van vaak bedrijven, waarbij klanten ofwel medewerkers punten verzamelen of bepaalde doelen kunnen behalen. Daar tegenover staat dat ze producten, zoals de Sustainable Fashion Gift Card, met korting kunnen aanschaffen.

VVV Cards

Misschien wel de meeste bekende cadeaukaart van Nederland, de VVV Cadeaukaart. En deze kan je omwisselen voor een Sustainable Fashion Gift Card! Heb je dus een hele sloot aan VVV Cadeaukaarten in een la liggen? Ruil ze dan allemaal om naar onze duurzame Gift Card.

Fashion Cadeau

De ‘Fashion Cadeau’ kaart, niet te verwarren met de Fashion Gift Card of de fashioncheque, kan je alleen verzilveren voor mode – en dus ook voor onze Gift Card.

Fashion Gift Card

Ook de ‘Fashion Gift Card’ kan je alleen verzilveren voor mode – en dus ook voor de Sustainable Fashion Gift Card. En goed om te weten: ook al lijken onze namen op elkaar, achter de Fashion Gift Card zit een ander bedrijf.

One4All cadeaukaart

De One4All multikeuze cadeaukaart is vanuit Ierland overgevlogen naar Nederland. In Ierland is de kaart vergelijkbaar met de VVV Cadeaukaart. En beide kaarten kan je dus omruilen voor de Sustainable Fashion Gift Card.

Kado+Kaart

Deze cadeaukaart is in verschillende supermarkten te koop – altijd i.cm. een kaart. Kado+Kaart is ook een ‘zogenaamde’ multikeuze cadeaukaart en kan je dus ook voor onze Gift Card omwisselen.

Cadeaubon.nl meerkeuze cadeaukaart

Deze cadeaukaart hoort bij de giftcard site cadeaubon.nl Op deze site kan je verschillende cadeaubonnen kopen รฉn deze meerkeuze cadeaukaart. Deze cadeaukaart kan de ontvanger voor andere cadeaubonnen omruilen, waaronder de Sustainable Fashion Gift Card.

Cadeaubon.nl-swap

FYNCH reward programma

Fynch heeft als missie werkgevers te helpen bij het zo snel mogelijk bereiken van Net Zero mobiliteit. Hiervoor hebben ze de Fynch App ontwikkeld, die medewerkers ondersteunt bij het registreren en declareren van zakelijke ritten, woon-werkverkeer en thuiswerkdagen. Werknemers die de Fynch app gebruiken kunnen Fynch Coins verdienen en bij verschillende partners inzetten, waaronder bij de Sustainable Fashion Gift Card.

Fynch-coins-reward-programma

Samenwerken?

Interesse om met de Sustainable Fashion Gift Cars samen te werken voor een giftcard swap- of reward programma? We werken graag met verschillende partijen samen om zo duurzame mode en lifestyle een zo groot mogelijk bereik te geven.

Sustainable-Fashion-Gift-Card-fysiek-blauw

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.