Mode op maat

Als reactie op fast fashion, gestandaardiseerde collecties en maten, zijn er steeds meer merken waar je terecht kan voor (betaalbare) mode op maat. Spelers in deze opkomende markt verschillen van FashionTech start-ups, tot merken waar je je eigen stoffen kunt uitzoeken, tot ontwerpers die van A tot Z met je meedenken.

Hoe werkt de Gift Card?

Om de Sustainable Fashion Gift Card online te verzilveren, check altijd op de SFGC Brand pagina van het merk hoe dit werkt. Elke webshop werkt namelijk net ietsjes anders. In een fysieke winkel kun je de SFGC overhandigen bij de kassa.

Wat is duurzame mode?

Duurzame mode gaat over verantwoorde productie, maar ook over nieuwe manieren om met onze kleding om te gaan: kleding huren, leasen, ruilen, repareren, upcyclen, zelf maken en je eigen stijl kennen. Waarom dit duurzaam is? Check ons duurzaamheidskader.

FilterCategories

ExperiencesCities


Sustainability
Multibrand stores

Brands
Price

0 - 1000

Van onze oprichter

“Ik geloof dat mode op maat steeds vaker onderdeel zal gaan worden van onze kledingkasten, omdat de technologie verbetert en mensen de waarde zien van items die voldoen aan hun design-wensen en praktische behoeften.”

Nanette Hogervorst
Nanette Hogervorst

Oprichter Sustainable Fashion Gift Card

Voor keuzevrijheid

Giftcard-Choice-of-Freedom

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.