Mode-ervaringen

Repareer je favoriete jeans in een repaircafé, bezoek een naaicafé, of volg een workshop kleding maken. Sta je regelmatig voor een overvolle kledingkasten, maar heb je niets om aan te trekken? Wellicht is dan een 1:1 sessie of een cursusreeks van een stijlcoach interessant -en nog veel meer mode-ervaringen.

Hoe werkt de Gift Card?

Om de Sustainable Fashion Gift Card online te verzilveren, check altijd op de SFGC Brand pagina van het merk hoe dit werkt. Elke webshop werkt namelijk net ietsjes anders. In een fysieke winkel kun je de SFGC overhandigen bij de kassa.

Wat is duurzame mode?

Duurzame mode gaat over verantwoorde productie, maar ook over nieuwe manieren om met onze kleding om te gaan: kleding huren, leasen, ruilen, repareren, upcyclen, zelf maken en je eigen stijl kennen. Waarom dit duurzaam is? Check ons duurzaamheidskader.

FilterCategories

ExperiencesCities


Sustainability
Multibrand stores


Brands
Price

0 - 599

Van onze oprichter

“Zelf maken, repareren, je kleding goed verzorgen en je eigen stijl ontdekken om miskopen te voorkomen, dragen allemaal bij aan een bewuste garderobe. ”

Nanette Hogervorst
Nanette Hogervorst

Oprichter Sustainable Fashion Gift Card

Voor keuzevrijheid

Giftcard-Choice-of-Freedom

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.