SFGC is een community van fashion pioniers en experts.

Over de SFGC

De Sustainable Fashion Gift Card is in 2020 opgericht door Nanette Hogervorst en onderdeel van Our World. Our World was van 2017-2019 een online magazine, waarmee Nanette met artikelen en events bewustwording over duurzaamheid wilde creëeren. Met de Sustainable Fashion Gift Card reikt zij consumenten nu een concrete tool aan om verduurzaming van de industrie te bevorderen. Tegelijkertijd  is de SFG een community met fashion pioniers en experts die elkaar inspireren op gebied van duurzaamheid en business.

“De Sustainable Fashion Gift Card is meer dan een giftcard. Ze is een community van fashion pioniers die duurzame mode op een positieve en schaalbare manier in de markt wil zetten.”

Nanette, founder Sustainable Fashion Gift Card

Over de founder

Nanette Hogervorst is de founder van Fashion platform Our World. Ze werkte voor Amnesty International en deed korte projecten voor kleinere ngo’s. In de financiële sector was ze 7,5 jaar actief op gebied van communicatie en duurzaamheid. Sinds 2015 houdt zij zich bezig met duurzaamheid in de mode. In 2017 lanceerde ze het online magazine Our World. Ze schreef over duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap in de mode-industrie en organiseerde events over deze thema’s. De Sustainable Fashion Gift Card en is de eerste giftcard ter wereld gericht op duurzame mode die je online, offline, bij belevenissen en fashion rental kan verzilveren.

“Met de Sustainable Fashion Gift Card hoop ik consumenten net dat ene duwtje in de rug te geven om die lang geplande duurzame kledingkeus te maken.” 

Nanette, founder Sustainable Fashion Gift Card

Wil je ons wat vragen?

We proberen duurzame mode zo laagdrempelig mogelijk maken, maar het blijft een complex onderwerp. Daarom, als je vragen hebt, laat het ons weten! Je kan ons bereiken via Instagram of e-mail naar nanette@ow-ourworld.nl. Wanneer je als modeontwerper of -ondernemer graag bij de Sustainable Fashion Gift Card aansluit, stuur een mail met wat je doet naar nanette@ow-ourworld.nl of bel 0648610644. We horen graag van je!