Ons verhaal

 

Ons streven is om van opkomende duurzame mode start-ups and scale-ups de favoriete merken van morgen te maken. Om zo de behoefte naar ‘fast and irresponsible fashion’ zoveel mogelijk te vervangen. Dit doen we met onze Gift Card en PR Agency

Zo is het begonnen

Duurzaamheid en liefde voor mode, design en ambacht, lopen als rode draad door het leven van Nanette Hogervorst, oprichter van de Sustainable Fashion Gift Card. Met ervaring op gebied van communicatie en duurzaamheid binnen de financiële sector, vroeg zij zich in 2015 af waarom de mode-industrie zo weinig aandacht bestede aan duurzaamheid. Door haar nieuwsgierigheid leerde ze meer over de modewereld. En hoe meer prachtige merken, (circulaire) initiatieven en ondernemers die ze leerde kennen, des te sterker werd de wens om aan de wereld te laten zien hoe mooi duurzame mode is.

SFGC_founder
Words from our founder

“Ons streven is om van opkomende duurzame mode start- en scale-ups de favoriete merken van morgen maken.”

Nanette Hogervorst
Nanette Hogervorst

Founder Sustainable Fashion Gift Card

PR Agency

Duurzame modemerken staan nog altijd niet tot nauwelijks in de schijnwerpers. En daar moet verandering in komen. Onze Gift Card helpt daarbij, maar met onze extra inzet op PR, Community en Events, versnellen en vergroten we de zichtbaarheid van duurzame modemerken in de modemedia en bij influencers. Nieuwsgierig? Laten we eens koffie drinken!

Plan een afspraak met SFGC-oprichter Nanette Hogervorst.

SFGC_Agency

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.