SFGC-PR-Agency

SF.Collective

 

Wat je niet ziet, kan je niet kopen – óf op een andere manier gebruik van maken. SF.Collective is daarom het PR collectief achter de Sustainable Fashion Gift Card. Met de Gift Card en een PR Programma, maakt zij duurzame mode- en lifestyle merken zichtbaar in main stream media en onder het grote publiek.

PR Programma

We bieden start-ups en scale-ups een PR Programma van een jaar in combinatie met onze Gift Card. In dit jaar geven we bedrijven een PR boost én de tools om zelf met PR, influencers en content aan de slag te gaan. Doe je al veel met PR, dan is het programma een waardevolle aanvulling – én ben je onderdeel van onze Gift Card. Heb je interesse in ons PR Programma en ben je benieuwd hoe dit samengaat met onze Gift Card? Neem gerust contact op.

PR-Programma

Ben je redacteur of stylist?

1:1 PR en Events

1:1 PR doen we ook; van persbericht tot winkelopening en alles er tussen in. En omdat wij geloven dat bij het opbouwen van je merk een hechte en loyale community belangrijk is, organiseren we ook Community Events. Let wel: dit doen we alleen voor mode- en lifestyle merken die zich inzetten voor verduurzaming. En voor iedereen die is aangesloten bij onze Gift Card, doen we dat ook nog eens voor een voordeliger tarief. Benieuwd? We maken graag kennis.

PR-Community-Events

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.