SFGC-PR-Agency

PR Agency

 

Duurzame mode- en lifestyle merken staan nog altijd niet tot nauwelijks in de schijnwerpers. En daar moet verandering in komen. Onze Gift Card helpt daarbij, maar met onze extra inzet op PR, Community en Events, versnellen en vergroten we de zichtbaarheid van duurzame modemerken in de modemedia en bij influencers.

PR Programma

We bieden start-ups en scale-ups een PR Programma van een jaar in combinatie met onze Gift Card. In dit jaar geven we bedrijven een PR boost én de tools om zelf met PR, influencers en content aan de slag te gaan. Doe je al veel met PR, dan is het programma een waardevolle aanvulling – én ben je onderdeel van onze Gift Card. Heb je interesse in ons PR Programma en ben je benieuwd hoe dit samengaat met onze Gift Card? Neem gerust contact op.

PR-Programma

SFGC SUSTAIN Awards

Nomineer jouw favoriete duurzame modemerk voor de SFGC Sustain Awards. Dit kan van oktober 2023 t/m januari 2024.

Elk jaar maken we een ranking van de top 50 meest duurzame b2c modemerken in Europa die de start-up  fase zijn ontgroeid. Dit kunnen merken zijn, maar ook winkels, naaicafé’s, en meer. Bedrijven kunnen worden genomineerd en bedrijven aangesloten bij de SFGC, en die aan de criteria voldoen, worden automatisch in de long list meegenomen.

1:1 PR and Community Events

1:1 PR doen we ook; van persbericht tot winkelopening en alles er tussen in. En omdat wij geloven dat bij het opbouwen van je merk een hechte en loyale community belangrijk is, organiseren we ook Community Events. Let wel: dit doen we alleen voor mode- en lifestyle merken die zich inzetten voor verduurzaming. En voor iedereen die is aangesloten bij onze Gift Card, doen we dat ook nog eens voor een voordeliger tarief. Benieuwd? We maken graag kennis.

PR-Community-Events

Ben je redacteur of stylist?

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.