Ons expert netwerk

De Sustainable Fashion Gift Card werkt met experts binnen de duurzame  (mode)wereld. Fashion pioniers, waar jij je SFGC kan verzilveren, en ons expert netwerk ondersteunen elkaar om zo samen een positieve impact te maken op de wereld.

Partnerships

partnership-sfgc-trees-for-all-logo

Trees for All

Trees for All investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Samen met bedrijven en particulieren zetten ze zich in voor een gezonder klimaat, herstel van natuur en biodiversiteit en betere leefomstandigheden.

partnership-sfgc-social-enterprisenl-all-logo

Social Enterprise NL

Social Enterprise NL verbindt en versterkt sociaal ondernemers, de voortrekkers op weg naar een nieuwe economie. Als stichting, werkt Social Enterprise NL aan een gunstiger ecosysteem. En wil iedereen inspireren om bij te dragen aan deze beweging.

FYNCH-smart-mobility

Fynch Mobility

Met Fynch regel je automatisch flexibele reiskosten- en/of thuiswerk-vergoeding van werknemers. Daarmee stimuleert ze duurzame reiskeuzes waarmee je tevens punten kunt verdienen en kan omruilen voor korting op de SFGC en onze giftshop.

Partnershop-tours-that-matter-sfgc

Tours that Matter

Tours that Matter heeft als missie verandering uitlokken en positieve impact maken. De SFGC werkt met Tours that Matter samen om de Fashion Forward Tour meer bekendheid te geven! Wil je een keer mee op tour? Met de code SFGC krijg je bij het boeken van de tour 10% korting!

Partnershop-united-economy-sfgc

United Economy

United Economy is een groeiende groep van duurzaam gedreven bedrijven en organisaties. Via ons netwerk én de circulaire munt (de United) vergroten we elkaars veranderkracht en maken we met elke financiële transactie grote sprongen naar een eerlijke en circulaire economie!

DSFW-square-logo

DSFW

Sinds 2014 vindt ieder jaar in het najaar de Dutch Sustainable Fashion Week plaats. Tijdens deze week presenteert dit evenement duurzame innovatie, young & established designers en ready-to-wear fashion aan een groot publiek van consumenten, organisaties, retailers en scholen.

Duurzame supply chain en sourcing

José-Koopman-Koopman-works

José Koopman

Meer dan 20 jaar ervaring en expert in productie, inkoop en marketing in de duurzame kledingindustrie. Ga voor meer informatie naar Koopman-works.

Marijn-de-Haas-De-Groene-Strik

Marijn de Haas

Marijn kijkt met The Responsible Base methode naar kansen en risico’s binnen jouw bedrijf op gebied van mens en milieu. Ga voor meer informatie naar De Groene Strik.

Roosmarie-Ruigrok-clean-and-unique

Roosmarie Ruigrok

Begeleid duurzame modemerken bij het verbeteren van hun supply chain, zodat deze ethisch en transparant wordt. Ga voor meer informatie naar Clean & Unique.

Communicatie, storytelling en PR

Talita-Kalloe-Sustainable-Storytelling

Talita Kalloe

Tekstschrijver en content specialist. Ga voor meer informatie naar Talita’s website.

Dianne-Potters-communicatie

Dianne Potters

Communicatie, pr en marketing. Ga voor meer informatie naar Goodday.

Nanette-Hogervorst-Sustainable-Fashion-Gift-Card

Nanette Hogervorst

Oprichter SFGC. Adviseur free publicity en paid media. Voor meer informatie bel 06-48601644.

Fotografie

Lennert-Antonissen-fotograaf

Lennert Antonissen

Fotografie en film. Bekijk Lennert zijn portfolio

Instagram

Joanne-de-Lijster-fotograaf

Joanne de Lijster

Fotografie, bekijk Joanne haar portfolio

Instagram

Rosa-van-Ederen-fotograaf

Rosa van Ederen

Fotografie, bekijk Rosa haar portfolio

Instagram

E-commerce

Penny-Whitelaw-SCIRCULA

Penny Whitelaw

Co-founder SCIRCULA. E-commerce oplossing voor maat/pasvorm-gerelateerde uitdagingen, waardoor conversies verhoogd kunnen worden. Voor meer informatie ga naar SCIRCULA.

+ ons netwerk van fashion pioniers

Sluit aan bij ons netwerk

Wil je als (duurzaam) modemerk of retailer ook toegang tot ons expert netwerk of heb je interesse om als expert aan te sluiten? Stuur een mail naar: nanette@ow-ourworld.nl.