Ana Dyla

Elegant, ongepolijst en daardoor een heel puur sieradenlabel voor de moderne vrouw.

Waarom we Ana Dyla leuk vinden

“Met de sieraden die Ana Dyla ontwerpt, wil het merk fair trade banen creëeren. Om zo het ambacht dat achter de sieraden schuilgaat te waarderen. Inmiddels maken ruim 150 ambachtslieden in Turkije de collectie die in Nederland wordt ontworpen.”

Nanette Hogervorst
Nanette Hogervorst

Oprichter Sustainable Fashion Gift Card

Het merk

Ana Dyla is een elegant, ongepolijst en daardoor heel puur sieradenlabel. Ze is er voor de moderne vrouw die bewust is van de wereld om haar heen. De ambacht en de liefde die de maker in het sieraad heeft gestopt wordt door de vrouw die het draagt gewaardeerd.

 

De sieraden zijn ontworpen om voor altijd bij de drager te blijven. Hoge kwaliteit is daarom voor Ana Dyla een must.

The-brand-Ana-Dyla

Ana Dyla signature pieces

Luna bold hoops

€ 177

Be free necklace

€ 89

Toni ring | onyx

€ 79

Luma hoops silver

€ 89

Hoe het werkt

Verzilver jouw SFGC

Bekijk de video hoe je jouw giftcard online kunt verzilveren. Heb je vragen of heb je een giftcard van boven de 50 euro? Neem dan contact met ons op.

Ana-Dyla-ethical-jewellery

De duurzame aanpak

Het woord 'sustainable' in onze naam moet betekenis hebben. Daarom doen we er alles aan om al onze aangesloten merken zorgvuldig te screenen op duurzaamheid. We zijn niet perfect, maar wel kritisch op ons eigen beoordelingsproces.

Momenteel zijn we de '23/'24 impact analyse gestart van onze merken. Dit is een heranalyse en doen we standaard eens in de twee tot drie jaar. Zo weten we zeker dat alle merken nog steeds voldoen aan onze waardes. Tussen de analyses door volgen we alle merken actief en werken we regelmatig samen. Zo zijn we doorgaans goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze aangesloten merken.

Productiefase: Ana Dyla gebruikt uitsluitend gerecycled 925 zilver en en goud. Alle producten worden geproduceerd in kleine ateliers in het hart van Anatolië, Turkije. Het hele proces kan daardoor gevolgd worden.

Gebruikersfase: De sieraden van Ana Dyla ondersteunen hun visie kwaliteit over kwantiteit. Ana Dyla levert gepersonaliseerd vakmanschap voor al hun werk; elk item is handgemaakt.

Einde levensduur: Met het Ana Dyla Full Circle concept breng je jouw sieraden terug en krijg je afhankelijk van de staat van het sieraad en de herinneringen korting op een nieuw sieraad.

De pionier

Gedreven door haar idealen, studeerde Hatice -oprichter Ana Dyla, in eerste instantie rechten. Maar tijdens haar studie groeide het verlangen om creatief bezig te zijn en sieraden te gaan ontwerpen. Ze werkte eerst nog voor ngo’s en in de corporate wereld als jurist, maar uiteindelijk heeft ze zich volledig toegelegd op het ethisch produceren van sieraden. Dit doet ze met het eigen merk Ana Dyla en ze helpt met haar private label merken duurzamer

The-pioneer-Hatice-Takin-Ana-Dyla

Voor vriendschap

SFGC-voor-vriendschap

Slow nieuws & events

Omdat offline leuker is dan online, organiseren we kleinere en grotere events om elkaar te ontmoeten. Via onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte - samen met het laatste nieuws over duurzame mode en onze merken.

    No Comments

    Post A Comment