Smart Wardrobe | Stijlcoach

Smart Wardrobe | Stijlcoach

Smart Wardrobe | Stijlcoach

Over de stijlcoach

Mirjam is de stijlcoach achter Smart Wardrobe en heeft al vele vrouwen geholpen met het (her)ontdekken van hun eigen kledingstijl en kast. Ze heeft humor, positieve energie en een toolbox veel praktische styling-tips! Zo is ze de koningin van het ‘slim combineren’ van kledingitems, met als ultiem resultaat jouw ‘smart wardrobe’. Zonder dus iets nieuws te kopen, creëer je nieuwe kledingsetjes met vaak een originele twist. Tijdens een coaching sessie met Mirjam, leg je op basis van jou eigen garderobe een ‘bibliotheek’ van setjes aan die je elke ochtend zonder twijfel aan kan trekken om zelfverzekerd erop uit te gaan.

Verzilver de Sustainable Fashion Gift Card voor één van de styling services van Mirjam, door deze te overhandigen of haar te mailen.

Mirjam’s stijltip:

“Combineer items met tegenovergestelde eigenschappen met elkaar, zoals sneakers onder een zakelijke pantalon of rok. Je sportieve look is geboren.”

Op welke manier is stijl-coaching duurzaam?

“De afgelopen 15 jaar zijn we twee keer zoveel kleding gaan produceren, maar we gebruiken onze kleding voor de helft zo lang. Voor de productie van één jeans is 7000 liter water nodig. Als we een duurzame jeans kopen, besparen we zo’n 500 liter water. Dat is beter, maar wanneer we in het huidige tempo kleding blijven kopen, legt dit alsnog immense druk op onze aarde. Bewust kopen is daarom essentieel wanneer we streven naar een duurzame mode-industrie en daarbij ondersteunt een stijlcoach.”

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Geen reactie's

Geef een reactie