Sophie Stone | Winkel

Sophie Stone | Winkel

Sophie Stone | Winkel

Over de fashion pionier

Bij Sophie Stone vind je je stijlvolle fair fashion van een grote variatie aan duurzame merken voor vrouwen. Ook vind je er basics voor mannen en een kleine kindercollectie. De collectie van kleding en accessoires heeft urban en vrouwelijke stijl. Sophie Stone onderscheidt zich van andere duurzame webshops doordat de collectie kleurrijk is en er een mooi aanbod is van items met prints. Omdat het assortiment breed is, van basics tot feestelijke jurkjes, is er voor elke vrouw wat wils.

In 2013 ging oprichter Anna Sophie op zoek naar eerlijke kleding. Ze vond niet wat ze zocht en creëerde zelf de webshop waar ze behoefte aan had. Vandaag is Sophie Stone een prachtige webshop met duurzame kleding, accessoires en cosmetica.

“Laten we samen de mode-industrie eerlijker en schoner maken!”

Esther & Anna, Chef Never out of Stock & Chef Fashion van Sophie Stone

Esther-en-Anna-Sophie-Stone-duurzame-ondernemer

Hoe verzilver je de SFGC bij Sophie Stone?

Jouw SFGC verzilver je in de webshop van Sophie Stone. Klik in het winkelmandje op afrekenen en selecteer cadeaubonnen/SFGC als betaalmiddel. Heb je een SFGC van meer dan 50 euro? Dan kun je deze zelf online niet in één keer verzilveren, maar kan je jouw bestelling via dit formulier doorgeven. Wij dragen dan zorg voor de afhandeling. Heb je een vraag? Stuur een WhatsAppje: 0657126406 en je krijgt gemiddeld binnen 15 minuten een reactie.

Echt duurzaam?

Nanette Hogervorst, founder SFGC

Nanette-Hogervorst-Sustainable-Fashion-Gift-Card

People

Alle merken bij Sophie Stone worden op een goede manier gemaakt. Hierbij gaat Sophie Stone uit van de acht condities zoals die door de Fair Wear Foundation gedefinieerd zijn. Dit wordt gewaarborgd door een certificaat van Fairtrade Cotton, de World Fair Trade Organisation, GOTS, en/of een lidmaatschap bij de Fair Wear Foundation.

Planet

Bij elk item in de webshop van Sophie Stone staat vermeld van wat voor materiaal het is gemaakt en vind je een wasadvies. De merken die verkocht worden maken gebruik van milieuvriendelijke stoffen, zoals biologisch katoen, tencel, hennep, biologisch linnen of gerecycled polyester. Daarnaast probeert Sophie Stone haar eigen impact op het milieu zoveel mogelijk te verkleinen door o.a. gebruik te maken van verpakkingen van graskarton en gerecycled plastic. Ook steunt Sophie Stone goede doelen zoals 46 Dresses en de Sleep Inn daklozenopvang Utrecht.

Animals

Sophie Stone let ook op dierenrechten. Informatie hierover wordt verzameld via de websites van merken, wordt bij de merken opgevraagd of er wordt gebruikt gemaakt van een keurmerk. Een groot aantal producten hebben het keurmerk Peta Approved Vegan.

Transparantie en keurmerken

Bij elk kledingitem in de webshop staan de stoffen vermeld, in welk land het is geproduceerd en welke keurmerken het kledingstuk heeft. Op de website vind je verder veel informatie over waarom de stoffen duurzaam zijn. Van de meeste merken weet Sophie Stone de productielocaties en zijn hiervan ook foto’s en video’s beschikbaar. Ook worden consumenten in blogs geïnspireerd om bewuste keuzes te maken.

Ontdek meer over Sophie Stone en duurzaamheid

Geen reactie's

Geef een reactie